Wie gaat er mee? Puur genieten!

04-04-2014 door Marc de Laat

Waarschijnlijk de mooiste B&B in Limburg …. Hun slagzin is immers : opgelet ! de kans is groot dat u niet meer naar huis wil …. !


In het kader van een schoolopdracht werkten Eva en Jade een prachtig programma uit voor een weekendje paardrijden in Limburg .

Wat staat er precies allemaal te gebeuren ?

De paarden worden vrijdag 30 mei in de loop van de dag naar Limburg gebracht . Onze 2-ling verwacht u tussen 19.00 en 20.00 .  De buffettafel zal klaar staan met overheerlijke Limburgse specialiteiten, die je kan doorspoelen met  plaatselijk gerstenat (Duvel … dat is toch ook Limburgs, niet ?) …

Zaterdag 31/05 zadelen we rond 10.00 op . We splitsen onze groep op in twee kleinere groepjes .

De eerste groep, ik noem ze de gevorderde beginnelingen, gaan met Jade en Eva op pad. Voor een gezellige wandeling van knooppunt naar knooppunt .

De tweede groep, de iets-minder-gevorderde-beginnelingen, gaan mee met een plaatselijke gids Karina (de la Luna) . Zij trekt met deze ruiters naar de Limburgse “woestijn” .


Opgelet : Eva en Jade hebben het allemaal al eens voorgereden en/of proefgedraaid . Het wordt echt een onvergetelijke ervaring op de prachtige Limburgse ruiterpaden.

Voor zaterdagavond voorzien we een uitgebreide BBQ, met alles erop en eraan + een toffe ……. Je zult wel zien . Wist je dat Eva accordeon kan spelen ?

Indien je speciale “eet”-wensen of eigenaardigheden hebt, gelieve het ons dan mee te delen aub .

Zondag draaien we de rollen om, dan sturen we de eerste groep de woestijn in en mag de tweede groep op pad met Jade en Eva .


Als nu het weer nog een beetje meezit, dan kan het allemaal niet meer stuk …. Maar we zijn er nogal gerust in … je krijgt immers steeds het weer dat je verdient … prachtig weer dus .

 

 

Hoeveel kunnen er mee ? max 10 personen (opgelet : er zijn nog maar een paar plaatsen vrij !!!)

Hoeveel zal het kosten ? op voorhand is dat moeilijk in te schatten, maar het zal in de buurt zitten van :

Met manegepaard : 240

Met eigen paard : 200

 

Wat krijg je voor deze deelname in de kosten :

-          Volpension voor mens en dier

-          Transport paarden

-          Een unieke belevenis


Inschrijven : mailtje naar :  marc.de.laat@dvvlap.be

 

Meer info :

www.tourismelimburg.be

www.keyartmolen.be

 

Niet aarzelen : nu mailen !

 

Marc

 

 


Ga terug