Dressuurclinic met Jenny Veenstra

02-02-2015 door Marc de Laat

Dressuurclinic met Jenny Veenstra: deel 3!

De voorgaande clinics met Jenny waren reeds een groot succes. Er is geen twijfel dat deze 3e editie minstens even leerrijk en gezellig zal worden! Deze keer veranderen we de formule, om het voor iedereen optimaal te laten verlopen.

Op zondag 8 maart is het eindelijk zover, de 3e clinic met Jenny is een feit! Op deze clinic bieden we de extra mogelijkheid aan om met een teugeldrukmeter te rijden. Dé gelegenheid om feedback te krijgen over wat jij precies vraagt in de paardenmond. Jenny analyseert de resultaten samen met jou en toont je vervolgens hoe je de communicatie met je paard kan verbeteren. Deze kennis is de ideale basis om je verdere dressuurles mee op te bouwen.

Om deze formule tot zijn recht te laten komen, opteren we ervoor om enkel privélessen van een half uur aan te bieden. Tijdens de les van je voorganger mag je gebruik maken van de piste om je paard alvast de omgeving te laten zien en los te rijden. Wel vragen we om extra rekening te houden met de persoon die op dat moment les heeft.

Voor een half uur privéles betaal je 35€ (internen) of 37,5€ (externen). Je mag zelf kiezen of je al of niet met de teugeldrukmeter wenst te rijden – al denk ik dat het zeker de moeite is! 

Gedurende de hele clinic zal er opnieuw de mogelijkheid zijn om iets te eten en/of te drinken. Deze keer opteren we ervoor om de hele dag door verse broodjes aan te bieden: eenvoudig, lekker en gezond. En voor de zoetekauwen –zoals ikzelf- zal er zeker ook iets voorhanden zijn !Overzicht:
Wanneer: zondag 8 maart 2015 
Waar: Manege Sint Hubert, Rosweg 68b, 1750 Lennik
Prijs: 35€ voor een half uur privéles – internen
37,5€ voor een half uur privéles – externen

Inschrijven? Stuur een mailtje naar liesbeth.delaat@hotmail.com vermeld hierbij:
- Naam
- Voorkeur van tijdstip waarop je wil rijden (Hier wordt zo goed mogelijk rekening mee gehouden)
- Wil je gebruik maken van de teugeldruk meter of niet?

! Opgelet, je bent pas ingeschreven wanneer je het bedrag voor je les gestort hebt op het rekeningnummer: BE56 7775 9263 2488. (vermeld: Clinic Jenny – Naam).

Hopelijk tot dan! 
Liesbeth

Ga terug